Categorieën
Nieuws

Reuring in de rechtszaal

Iets bijzonders meemaken in wijkcentrum De Huesmolen (Hoorn) of Theater Het Postkantoor (Bovenkarspel)? Kom naar ‘Reuring in de rechtszaal’!

Vocaal Theater Groep UniCorno presenteert de korte komische opera ‘Trial by jury’ van Gilbert en Sullivan, gezongen en gesproken in het Nederlands. Naar goed gebruik hebben we er wel een eigen sausje overheen gegoten.

In ‘Reuring in de rechtszaal’ staan twee voormalige geliefden tegenover elkaar in de rechtszaal. Het koor bemoeit zich als jury en journalisten constant met de gang van zaken. Een niet al te nuchtere rechter velt uiteindelijk een verrassend oordeel in de zaak.

Licht-klassiek

De komische opera staat na een pauze op het programma. Daarvoor zingen we bekende, lichte stukken uit opera’s, operettes en musicals. Misschien brengen we ook in dit eerste deel een stukje theater. Laat u verrassen!

Vocaal Theater Groep UniCorno staat onder muzikale leiding van Frank Hoebe en André van Klaveren is verantwoordelijk voor de regie.

Uitvoeringen

De première van ‘Reuring in de rechtszaal’ is zondag 19 november in De Huesmolen te Hoorn. Kaarten zijn te bestellen via info@unicorno.nl of 06-11 21 25 38 (Richard Taman). Een week later, zondag 26 november, herhalen we het programma in Het Postkantoor te Bovenkarspel. Voor deze uitvoering reserveren kan via www.hetpostkantoor.info of 0228-74 39 10. De aanvang is beide keren om 14 uur en de entreeprijs bedraagt 17,50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *