Actuele info

Sing-in 24 april Unicorno.

Zingen is leuk! Ervaar het zelf

Het is leuk en stimulerend om mee te zingen met Vocaal Theater Groep UniCorno.

Dat zegt natuurlijk elk koor van zichzelf en daarom laten wij het zangers en zangeressen (in spe) zelf ervaren tijdens een Sing-in op woensdagavond 24 april.

In de regio zijn vrijwel geen koren meer te vinden die zich toeleggen op het licht-klassiek repertoire: bekende en minder bekende stukken uit opera’s, operettes en musicals.

Wat ons nog unieker maakt: wij zingen niet alleen, maar spelen ook.  Onze jaarlijkse optredens zijn half concertant en half toneelspel met zang en tot nu toe elke keer een door onszelf bewerkte operette of komische opera. Doordat we zelf de verhalen aanpassen, kan voor iedereen een plek gevonden worden, of je nu graag vooraan staat, of liever stilzit op de achtergrond.

Sluit aan! ( Doe je ook mee?)

Wie enthousiast wordt van de Sing In kan meedoen aan ons volgende project: een verkorte versie van Jacques Offenbachs opéra bouffe (komische opera) ‘La Périchole’. De uitvoeringen staan op de planning in april 2025  in De Huesmolen in Hoorn en Het Postkantoor in Bovenkarspel. Ook dan hebben we voor de pauze een concertant deel.

De repetities starten met de Sing In. Wie gelijk wil aansluiten, kan gebruik maken van speciale projectprijs tot en met de uitvoeringen van april volgend jaar van 120 euro. Wie wat bedenktijd wil, kan ook in september instromen. Dan bedragen de kosten 100 euro.

Plezier

We zijn ambitieus, maar zangplezier staat voorop. We werken daarom met bladmuziek, maar noten kunnen lezen, is geen vereiste. Kom tijdens de Sing In ervaren hoe we daarmee omgaan. Iedereen is welkom. Wel graag even aanmelden, liefst voor 11 april.

De Sing In is op onze reguliere repetitietijd en -locatie: woensdagavond van 20-22 uur in De Vesting, het gebouw van Showband Hoorn aan het Doelenplein in Hoorn. Frank Hoebe is elke week weer onze steun en toeverlaat als dirigent-pianist.

Wilt u meer informatie neem contact op met Joke Steijn 06- 37 30 94 26 of Richard Taman 06-11 21 25 38. Mailen kan ook:  info@unicorno.nl.

Komt 24 april niet uit, maar wel geïnteresseerd? Neem ook dan contact op.